Over Ons

aboutAuto Kökcü is sinds 1985 gespecialiseerd in Mercedes-Benz, wij zijn actief op het gebied van onderhoud, reparatie, schadeherstel en op kleine schaal in- en verkoop van occasions.

Vakkennis en uitstekende service vormen dé solide basis van ons (familie)bedrijf. Wij hebben voordurend aandacht voor het instandhouden van het vertrouwen van onze klanten. Wederzijdse waardering en trouw zijn belangerijke kenmerken in de vaak jarenlange relatie. Een persoonlijk contact met oog voor de individuele klant is wat u kunt verwachten van Auto Kökcü

Auto Kökcü is Mercedes-Benz specialist. Het bedrijf beschikt over alle gereedschappen en uitleesapparatuur Xentry diagnosis Pad Kit 3, apparatuur wat origineel ontworpen is door Mercedes-Benz en waarmee alle Mercedes-Benz dealers óók mee werken. Wij zijn ook gecertificeerd door Mercedes-Benz om aan hybride voertuigen te mogen werken.

Uiteraard worden ook auto’s van andere merken in onderhoud genomen zodat al uw auto’s onder één dak in onderhoud zijn.  Auto Kökcü is een RDW erkent bedrijf.

Zoekt u een occasion? Op onze website kunt kijken naar ons aanbod.

Staat uw auto er niet bij?  Dan kunt u via ons contact formulier de gegevens van de auto invullen en proberen wij de juiste auto voor u te vinden.

Tevens kunnen wij u ter hulp staan voor de bemiddeling en de financiering. Voor verdere vragen horen wij het graag!