VeiligheidIn goede handen.

Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor veiligheid en kwaliteit. De allerbeste grondstoffen, de complexe carrosserieconstructies van staal en aluminium en de gentegreerde voertuigelektronica van de actieve en passieve veiligheidssystemen vereisen niet alleen gedegen kennis van de bijbehorende reparatiewerkzaamheden, maar ook een perfect geoutilleerde werkplaats. Laat uw veiligheid niet aan het toeval over, maar reken op de specialisten van Mercedes-Benz.

Voor optimale veiligheid en waardebehoud.

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen, maar ook een kleine schade, zoals krassen en pitten. Het is dan van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zonder dat de waarde van uw auto terugloopt of de veiligheid in het gedrang komt. Er is er maar n die daarvoor alle benodigde kennis en kunde in huis heeft: de officile Mercedes-Benz dealer.

Mercedes-Benz helpt.

Krassen, blutsen of een steenslag: het valt in het dagelijkse gebruik nauwelijks te vermijden. Precies daarvoor is Mercedes-Benz SmallRepair bedoeld. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen binnen en buiten snel en voordelig worden verholpen zonder onderdelen te vervangen. Natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde Mercedes-Benz kwaliteit.


Werkplaatsafspraak maken

 

Waar bent u naar op zoek?