Mercedes me. Eenvoudig. Intelligent. En voor gemaakt.

Mercedes me is uw toegang tot de digitale wereld van Mercedes-Benz met services, aanbiedingen en nieuwe functies die u met uw auto verbinden en uw leven verrijken. En die heel gemakkelijk toegankelijk zijn, namelijk digitaal en samengevoegd op n plek - in het login-gedeelte van Mercedes.me en in de Mercedes me-app. Nadat u zich hebt geregistreerd op Mercedes.me of in de Mercedes me-app, kunt u uw Mercedes-Benz in enkele stappen koppelen aan uw Mercedes me-account. De digitale services van Mercedes me staan dan tot uw beschikking.


Maak onderweg in uw Mercedes-Benz gebruik van uw digitale persoonlijke assistent:

  • Altijd op de hoogte van alle zaken die uw Mercedes-Benz betreffen. U ziet bijvoorbeeld direct of de bandenspanning perfect is. En of er voldoende brandstof aanwezig is.
  • Overal de weg vinden: vanaf uw smartphone kunt u de meest uiteenlopende bestemmingen direct naar uw auto sturen.
  • Ontspannen onderweg: in uw auto telefonisch vergaderen, terwijl het navigatiesysteem ervoor zorgt dat u comfortabel op weg bent naar de volgende vergadering.
  • Dankzij de service van het totaalpakket hoeft u geen enkele onderhoudsbeurt over te slaan en kunt u comfortabel online afspraken hiervoor maken.