• Personenwagens

Verzekerd.

  •  

Verzekerd.

 

Mercedes-Benz autoverzekering

Wij zijn er voor u
Wie kent uw auto nou beter dan u? Wij van Auto Kkc, uw Mercedes-Benz service dealer! Wij hebben ook nog eens veel ervaring met de schade en de afhandeling daarvan. Uw schade wordt vakkundig, persoonlijk en snel afgehandeld, zodat u met een goed gevoel en een hernieuwde auto weer de weg op kunt.

Vraag direct aan

Verzeker uw auto van Mercedes-Benz kwaliteit

Kwaliteit

Waarschijnlijk kunt u het zich nu nog niet voorstellen, maar er komt een dag dat u wilt rijden in een andere Mercedes-Benz. U kunt er nu alvast voor zorgen dat uw auto zijn waarde behoudt en u dezelfde kwaliteit doorgeeft aan een andere eigenaar. Met onze autoverzekering wordt uw Mercedes-Benz altijd hersteld met nieuwe, originele onderdelen.

We houden u op de weg
U rijdt veel kilometers in een representatieve Mercedes-Benz. Dit biedt u gemak en comfort en zorgt ervoor dat u verzorgd voor de dag komt. U kunt uw auto geen dag missen, maar als u onverhoopt schade rijdt en uw auto een paar dagen voor reparatie heeft staan, heeft u geen keuze.
Bij Auto Kökcü hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Heeft u een volledige casco dekking dan regelen wij gelijkwaardig vervangend vervoer én wij vergoeden dit ook. Terwijl u van dezelfde kwaliteit en comfort geniet, wordt uw auto gerepareerd.

Mercedes-Benz bestelwagenverzekering

Bedrijfswagenverzekering

Nieuwe onderdelen ten tijde van herstel
Zodra u uw bestelwagen wilt verkopen, zal worden gecontroleerd hoe uw Mercedes-Benz is onderhouden. Met onze bedrijfswagenverzekering behoudt uw investering een zo hoog mogelijke waarde.


Schadeherstel en -afhandeling
Vervelend, uw Mercedes-Benz heeft schade. Wie kan u beter helpen dan uw vertrouwde servicedealer? Uw bestelwagen is bij ons in de juiste handen, wij weten hoe belangrijk uw Mercedes-Benz voor u is. Naast een vakkundig herstel helpen wij u voor het gemak ook bij de administratieve afhandeling van de schade, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U bent voor u het weet weer onderweg.

 

Waar bent u naar op zoek?