• Personenwagens

ServiceCare onderhoudscontract

  •  

ServiceCare onderhoudscontract

 

Add+ your Service.

Een Mercedes-Benz is een sterk staaltje vooruitgang. Uw nieuwe auto denkt vooruit op het gebied van duurzaamheid en veiligheid en sluit ook qua design perfect aan bij de tijdgeest. In uw auto rijdt u met plezier van de ene nieuwe belevenis naar de andere. Uw Mercedes-Benz past zich altijd vlot aan de situatie aan.

Om onze service nog beter af te stemmen op uw behoeften, hebben wij drie serviceprogramma’s samengesteld voor maximale zekerheid en gemoedsrust. Hiermee regelt u zelf de planning en betaling van uw onderhoudsbeurten en/of reparaties. Meer dan ooit is ons motto Add+ your service! Voor een zorgeloos gevoel, elke rit opnieuw.

U regelt uw onderhoudsservice voortaan zoals u het wilt.

Onze serviceprogramma’s zijn stuk voor stuk kwalitatieve onderhoudspakketten waarvoor u een transparante, voordelige prijs betaalt. Zo weet u precies wat u mag verwachten voor het budget dat u in gedachten hebt. Het Mercedes-Benz ServiceCare programma biedt zelfs de mogelijkheid om betalingen over n of meerdere jaren te spreiden, voor een betalingsplan op maat.

Kom langs bij Auto Kkc voor een persoonlijke offerte of bereken uw prijs.

Bereken de prijs

 


Mercedes-Benz CompleteCare: het all-in-one servicepakket.

Dit uitgebreide serviceprogramma dekt alle kosten van geplande onderhoudsbeurten en reparaties, inclusief Mercedes-Benz Originele Onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn. Zelfs bij pech onderweg kunt u gerust zijn, want ook onze Mobilo pechhulp is inbegrepen. Bovendien kunt u, afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto maakt, de looptijd van uw serviceprogramma zelf bepalen: voor een aantal jaren of een aantal kilometers. Met Mercedes-Benz CompleteCare kiest u dus voor maximale zekerheid én gemoedsrust.

Bereken de prijs


Mercedes-Benz ServiceCare: onderhoudsservice zoals het u uitkomt.

Het nieuwe Mercedes-Benz ServiceCare programma bevat alles wat u nodig hebt om uw auto in topconditie te houden: dekking van alle kosten voor gepland onderhoud, inclusief vervanging van filters, oliën en Mercedes-Benz Originele Onderdelen, alsook onze Mobilo pechhulp. Dit serviceprogramma staat bovendien los van het aantal kilometers dat u rijdt. U bepaalt dus zelf hoeveel onderhoudsbeurten u voor uw auto koopt. Daarbij kunt u uw uitgaven over een aantal jaren spreiden of in één keer een vooruitbetaling doen. De keuze is aan u. Na afloop van een Mercedes-Benz ServiceCare programma kunt u een nieuw ServiceCare programma starten.

Bereken de prijs

 


WarrantyExtension

Loopt de garantie van uw auto bijna ten einde? Dan kunt u dankzij ons nieuwe Mercedes-Benz WarrantyExtension serviceprogramma deze garantie met maximaal 4 jaar verlengen. Alle onvoorziene reparaties en vervangingen van onderdelen die inbegrepen zijn in uw garantie blijven op deze manier gedekt. Zo kunt u nóg langer zorgeloos genieten van uw Mercedes-Benz.

Verlenging van 1, 2, of 3 jaar.
Af te sluiten tot 8 jaar na de eerste kentekenregistratie en/of 180.000 km.

Bereken de prijsServicecare Used

ServiceCare Used is de meest eenvoudige manier om uw wagen in topvorm te houden. Het dekt automatisch alle kosten voor onderhoud, inclusief de vervanging van filters, oliën en Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Uw wagen is gegarandeerd in de beste handen. Onze door Mercedes- Benz opgeleide technici gebruiken immers uitsluitend aangepaste tools die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het merk.
Daarnaast kan u op elk moment rekenen op Mobilo: de eersteklas pechverhelping van Mercedes-Benz. En dat 24/7, in bijna heel Europa.

Met ServiceCare Used bent u zeker van een aangepast serviceprogramma op basis van uw behoeftes en budget. Zo bepaalt u zelf hoeveel onderhoudsbeurten u koopt en hoe u uw uitgaven spreidt. U kan kiezen voor een éénmalige voorafbetaling of een vaste maandprijs. De keuze is aan u.

Bereken de prijs
 

Waar bent u naar op zoek?