• Personenwagens

One man, one engine

Mercedes-AMG

  •  

Mercedes-AMG

 


Mercedes-AMG

In tegenstelling tot serieproductie, worden bij Mercedes-AMG de viercilinder lijn-, V8- en V12-motoren volgens de filosofie 'One Man – One Engine' met de hand in elkaar gezet. En monteur zet steeds n motor volledig in elkaar, en is verantwoordelijk voor de montage vanaf de krukas in het motorblok tot de nokkenassen, de bekabeling, en het vullen van de motor met motorolie. Zijn handtekening prijkt dan ook duidelijk op het plaatje dat aan het einde van het productieproces op de motorafdekplaat wordt aangebracht. Vanzelfsprekend bent u ook bij Auto Kkc Mercedes-AMG Amsterdam van harte welkom voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden aan uw Mercedes-AMG. Alle werkzaamheden zullen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van Mercedes-AMG zodat u ook na de werkzaamheden kan genieten van de optimale rijprestaties die een Mercedes-AMG u biedt.Mercedes-AMG

Net zoals Mercedes-Benz de filosofie "One Man - One Engine" heeft, werken wij met de filosofie "One Man - One Car". Al het onderhoud wordt gedaan door vak technici, opgeleid door Mercedes-Benz met de allernieuwste werkplaatsgereedschap.

Wij kennen de techniek van binnen en buiten om uw voertuig topprestaties te laten leveren. Wij gebruiken alleen de allerhoogste kwaliteit vloeistoffen, oliën en materiaal zoals voorgeschreven door Mercedes-AMG. Er is geen sprake van compromis, alleen "Das Beste oder nichts".

Maak kennis met onze werkplaats. Reserveer uw afspraak via onderstaande knop.

 

Waar bent u naar op zoek?