• Personenwagens

Auto Kökcü

  •  

Auto Kökcü

 

Over ons

Auto Kökcü is officieel servicepartner voor Mercedes-Benz personenwagens, bedrijfswagens en EQ-voertuigen. Ons (familie)bedrijf is sinds 1985 actief op het gebied van onderhoud, schadeherstel en verkoop. Vakkennis, uitstekende service en betrokkenheid vormen de solide basis van ons bedrijf.
Wij hebben voortdurend aandacht voor uw voertuig om zijn topconditie te waarborgen, zodat u maar één ding hoeft te doen: genieten.


Ons team kan u tevens helpen met de aankoop van uw ideale Mercedes-Benz. Wij gaan voor de volle tevredenheid bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Van zowel onze particuliere als zakelijke klanten zien wij dit vertrouwen terug in de 5 Star Rater van Mercedes-Benz. Dit heeft geresulteerd in een van de hoogste klanttevredenheidscores in Europa voor Auto Kökcü.

Auto Kökcu biedt naast de after-sales van personenwagens, bedrijfswagens en EQ-voertuigen ook andere diensten aan op het gebied van automobiliteit. Voor de levering van onderdelen (particulier en zakelijk) kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u helpen met financieringen, leasing, voertuigverzekeringen, schadeherstel, R&O-contracten (bedrijfswagens) en Extended Warranty.


Graag tot ziens bij Auto Kökcü - uw officiële Mercedes-Benz servicepartner.

 Onderhoud

Reparatie 

Occasions 

Zorgvuldig 

 

Waar bent u naar op zoek?