Over Auto Kkc


Auto Kkc is sinds 1985 gespecialiseerd in Mercedes-Benz, wij zijn actief op het gebied van onderhoud, reparatie, schadeherstel en op kleine schaal in- en verkoop van occasions. Vakkennis en uitstekende service vormen d solide basis van ons (familie)bedrijf. 


Wij hebben voortdurend aandacht voor het in stand houden van het vertrouwen van onze klanten. Wederzijdse waardering en trouw zijn belangrijke kenmerken in de vaak jarenlange relatie. Persoonlijk contact met oog voor de individuele klant is wat u kunt verwachten van Auto Kkc.


Auto Kkc is officieel Mercedes-Benz servicepartner


Onze werkplaats is uitgerust met originele Mercedes-Benz gereedschappen en uitleesapparatuur (Xentry diagnosis Pad Kit 3). Wij zijn ook gecertificeerd door Mercedes-Benz om aan hybride voertuigen te mogen werken. Uiteraard worden ook auto’s van andere merken in onderhoud genomen zodat al uw auto’s onder n dak in onderhoud zijn. Auto Kkc is een RDW erkent bedrijf.


Zoekt u een occasion? Op onze website kunt kijken naar ons selecte aanbod van voertuigen uit onze eigen voorraad. Staat uw auto er niet bij? Dan kunt u via ons contactformulier de gegevens van de auto invullen en proberen wij de juiste auto voor u te vinden. Tevens kunnen wij u ter hulp staan voor de bemiddeling en de financiering. Voor verdere vragen horen wij het graag!