• Personenwagens

Mercedes-Benz EQ voertuigen

  •  

Mercedes-Benz EQ voertuigen

 


Om de veiligheid, functionaliteit en waarde van uw Mercedes-EQ te behouden kunt u door Auto Kkc Amsterdam alle onderhoud- enreparatiewerkzaamheden laten uitvoeren. Onze speciaal door Mercedes-Benz Global Training getrainde medewerkers kunnen allerhande werk- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan uw Mercedes-EQ.


Mercedes-Benz EQ voertuigen

"Waar het hart vol van is, stroomt de mond van over"

Vol spanning kunnen wij mededelen dat vanaf 1 mei 2021 Auto Kökcü Mercedes-Benz tevens servicepartner is van Mercedes-EQ voertuigen. Precies twee jaar geleden hadden wij onze handen ineen geslagen met het mooiste merk ter wereld. Onze services konden wij al verlenen op voertuigen met verbrandingsmotoren en hybrides. Met deze uitbreiding kunnen wij in het vervolg ook volledig elektrische voertuigen in de EQ-familie voorzien van onderhoud en service.


Met passie werken wij aan elk voertuig die onze werkplaats binnen komt rijden. Wij zijn blij dat wij onze diensten nu kunnen aanbieden ongeacht energiebron en aandrijving. Vorig jaar ging het tegen de stroom in, maar wij zien u nu vol energie tegemoet bij Auto Kökcü Mercedes-Benz, officieel servicepartner van Cars, Vans en EQ. 

Waar bent u naar op zoek?