• Personenwagens

Optimaal waardebehoud

Gemaakt voor uw auto; originele onderdelen met bewezen kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een lange levensduur van de originele onderdelen betekent een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dat geldt in alle opzichten voor een Mercedes-Benz. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. Als u dat wenst, zorgen we ook meteen voor de professionele montage van de onderdelen.

Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek

Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid aan de hoge eisen van Mercedes-Benz.

Originele ruilonderdelen

Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs - tot 50% goedkoper. Met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel.
Bestellen

Wilt u graag een bestelling plaatsen? Onze afdeling magazijn helpt u hier graag mee verder! Stuur in onderstaand formulier,  uw kenteken en/of chassisnummer plus gewenste onderdelen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
 
 
 
 


Indien nodig een foto.
Betreft het een specifiek (onduidelijk) deel, gelieve dan een foto upteloaden.


 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


 

Waar bent u naar op zoek?