• Personenwagens

Let's get connected!

Mercedes me

  •  

Mercedes me

 

Mercedes me

Mercedes me is uw toegang tot de digitale wereld van Mercedes-Benz met services, aanbiedingen en nieuwe functies die u met uw auto verbinden en uw leven verrijken. Mercedes me verbindt uw Mercedes-Benz met uw smartphone - voor bediening vanuit huis - en praktische digitale functies en services die de alledaagse dag vergemakkelijken. Zo houdt u uw Mercedes-Benz ook in het oog, ook als u niet de buurt bent. Ook kunt voertuigfuncties bedienen, de huidige status controleren en up-to-date blijven. Met de nieuwe generatie Mercedes me-apps op uw smartphone hoeft u zich alleen maar met uw Mercedes me ID aan te melden. Na aanmelding kunt u uw voertuig aan uw Mercedes me-account koppelen en uw services instellen.

Met de digitale producten van Mercedes me connect krijgt u praktische en veelzijdige functies waarmee u nog veel meer uit uw Mercedes-Benz haalt. Ontsluit een digitale belevingswereld rondom uw Mercedes-Benz en gebruik uw smartphone om ter plaatse of remote voertuigfuncties te bedienen en uw instellingen aan te passen. Controleer hier welke diensten er voor uw Mercedes-Benz beschikbaar zijn.

Uw persoonlijke assistent

Maak onderweg in uw Mercedes-Benz gebruik van uw digitale persoonlijke assistent. Altijd op de hoogte van alle zaken die uw Mercedes-Benz betreffen. U ziet bijvoorbeeld direct of de bandenspanning perfect is en of er voldoende brandstof aanwezig is. Vanaf uw smartphone kunt u de meest uiteenlopende bestemmingen direct naar uw auto sturen. In uw auto telefonisch vergaderen, terwijl het navigatiesysteem ervoor zorgt dat u comfortabel op weg bent naar de volgende vergadering. Dankzij de service van het totaalpakket hoeft u geen enkele onderhoudsbeurt over te slaan en kunt u comfortabel online afspraken hiervoor maken. 

Mercedes me portal

 Via onderstaande link kunt u naar de portal sectie van Mercedes Benz

 

Waar bent u naar op zoek?