• Personenwagens

Maatregelen tegenover COVID-19

Auto Kökcü

  •  

Auto Kökcü

 Maatregelen tegenover COVID-19

Auto Kökcü is gewoon geopend voor al uw onderhoud en reparatie werkzaamheden. 

Vanaf het begin van de corona-crisis houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Onze eerste prioriteit is de veiligheid van onze medewerkers. Daarnaast proberen we alles in het werk te stellen om de continuïteit van onze processen voor u als klant te garanderen.

De situatie waarin we als wereld verkeren is zorgwekkend en brengt veel onzekerheid met zich mee. Wij vertellen u graag wat wij doen om ervoor te zorgen dat u ook in deze tijden op ons kunt rekenen.


Wij hebben extra maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de continuïteit van onze processen gewaarborgd blijven

Er gelden strengere hygiëne protocollen. In de werkplaats maken wij gebruik van beschermhoezen op bijvoorbeeld stoelen, sturen en dergelijke onderdelen

Onze medewerkers bewaren hun afstand en vermijden direct contact.
Wij verzoeken onze klanten gepaste afstand te houden en zoveel mogelijk met pin of draadloos af te rekenen. Medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis, protocollen zijn opgesteld en worden nageleefd. Op verzoek, kosteloze interieur desinfectie bij onderhoud & reparatie.

Wij willen u verzekeren dat onze hele organisatie er alles aan doet om u als klant te kunnen bedienen.
Haal en breng service

Indien gewenst bieden wij u kosteloze haal-en-breng service aan voor uw voertuig. Hierbij zal de chauffeur bij aankomst bellen, zodat u de sleutel voor uw deur kunt leggen. Na onze gedane werkzaamheden sturen wij u via WhatsApp of per e-mail een betaalverzoek. Vervolgens zal de auto op eenzelfde manier teruggebracht worden. Zo kunnen wij onze werkzaamheden doen, zonder dat u de deur uit hoeft!

Onze gratis haal-en-breng service geschiedt op basis van beschikbaarheid, binnen een straal van 20 kilometer van onze vestiging.

Wilt u gebruik maken van de haal-en-breng service? U kunt dit per e-mail, WhatsApp of telefoon aangeven.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe tijdens deze periode!

Met gezonde groeten,

Auto Kökcü - Mercedes-Benz

 

Waar bent u naar op zoek?