• Personenwagens

Ruilonderdelen

  •  

Ruilonderdelen

 

Ruilonderdelen

Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs – tot 50% goedkoper. Met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel.

Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek

Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid aan de hoge eisen van Mercedes-Benz. 

Milieu

De balans van Mercedes-Benz originele ruilonderdelen mag gezien worden - omdat de onderdelen niet volledig nieuw moeten worden geproduceerd, worden met elke vervanging energie en waardevolle grondstoffen uitgespaard en wordt de CO2-emissie teruggedrongen. Elk jaar kunnen zo duizenden tonnen aan grondstoffen en vele duizenden megawatturen stroom worden bespaard. Alleen al de uitgespaarde hoeveelheid van de CO2-uitstoot voor een Mercedes-Benz originele ruilmotor komt overeen met de hoeveelheid CO2 die 6 bomen in tien jaar kunnen omzetten of een laptop 190 dagen lang laten draaien.

Dat allemaal zonder aan de beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz in te boeten. De gebruikte onderdelen worden door specialisten professioneel hersteld en weer als nieuw gemaakt. Het resultaat: 100 procent kwaliteit bij een kostenbesparing tot 50 procent. Als een van de eerste autoconstructeurs kan Mercedes-Benz met een gecertificeerde eco-balans zelfs de duurzaamheid van originele ruilonderdelen aantonen.

Bestellen?

Via onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen voor een eventuele bestelling.

 
 
 
 
 
 
 
 


Indien nodig een foto.
Betreft het een specifiek (onduidelijk) deel, gelieve dan een foto upteloaden.


 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


 

Waar bent u naar op zoek?