• Personenwagens

Kordate service

Wij staan voor u klaar

 Werkplaatsafspraak maken Werkplaatsafspraak maken

Prestatie door Passie: Auto Kökcü's Continu Streven naar Excellence

Kwaliteit gevierd

 Lees hier meer... Lees hier meer...

Geselecteerd door ons

Occasions

 Bekijk onze voorraad Bekijk onze voorraad

Benieuwd wat er tussen zit? Bekijk dan snel onze vacatures

Nieuwe vacatures

 Onze vacatures Onze vacatures
  •  
  •  
  •  
  •  

Wij staan voor u klaar

 

Kwaliteit gevierd

 

Occasions

 

Nieuwe vacatures

 


Auto Kökcü Mercedes-Benz

Auto Kökcü is officieel Service Dealer voor Mercedes-Benz personenwagens, bedrijfswagens en EQ-voertuigen. Ons (familie)bedrijf is sinds 1985 actief op het gebied van onderhoud, schadeherstel en verkoop. Vakkennis, uitstekende service en betrokkenheid vormen de solide basis van ons bedrijf.
Wij hebben voortdurend aandacht voor uw voertuig om zijn topconditie te waarborgen, zodat u maar één ding hoeft te doen: genieten.

Ons team kan u tevens helpen met de aankoop van uw ideale Mercedes-Benz. Wij gaan voor de volle tevredenheid bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Van zowel onze particuliere als zakelijke klanten zien wij dit vertrouwen terug in de 5 Star Rater van Mercedes-Benz. Deze waardering heeft zich vertaald in het ontvangen van diverse onderscheidingen door de jaren heen, waaronder de 'Best Workshop CSI', het 'Mercedes-Benz Kwaliteitscertificaat' en certificeringen op het gebied van service en onderdelen; deze klanttevredenheidscore als servicedealer willen wij logischerwijs hoog houden, voor u. 

Auto Kökcu biedt naast de after-sales van personenwagens, bedrijfswagens en EQ-voertuigen ook andere diensten aan op het gebied van automobiliteit. Voor de levering van onderdelen (particulier en zakelijk) kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u helpen met financieringen, leasing, voertuigverzekeringen, schadeherstel, R&O-contracten (bedrijfswagens) en Extended Warranty.


Graag tot ziens bij Auto Kökcü - uw officiële Mercedes-Benz Service Dealer.


 

Waar bent u naar op zoek?