• Personenwagens

Auto Kökcü Amsterdam 'Best Workshop CSI 2021

Onze inspanningen zijn gehoord, met onze klanten die het hebben bevestigd. Op deze prachtige dag, maandag 14 februari, deze award van Mercedes-Benz in ontvangst nemen voor "Beste Workshop CSI" is meer dan een bekroning op de geleverde service; het is een bevestiging van onze liefde voor het merk.

"Een speciale award wordt voortaan ook uitgereikt aan het Erkende Servicepunt dat de beste overall service levert. In de categorie 'Best Workshop CSI 2021' behaalde Auto Kökcü in Amsterdam de eerste plaats."

Deze waardering is het cumulatief van een jaar lang "gewoon" ons werk doen. Middels de 5-Star Rater van Mercedes-Benz is deze waardering tot stand gekomen, onafhankelijk en neutraal. Onze services - van online en offline activiteiten tot accessoires en onderhoud & reparatie - hebben bijdragen tot de luxe-uitstraling en luxe-aanpak die onze klanten ervaren.

Deze award voor de Aftersales heeft onze directeur Hasan Kökcü in ontvangst genomen van Area Customer Service Manager Stefan Bos - Mercedes-Benz Nederland. Onze dank gaat, naast onze trouwe klanten, voornamelijk uit naar het team wat hiervoor mede verantwoordelijk is geweest. Vele handen maken licht werk, echter hebben deze handen werk geleverd wat van topprestatie is!

 

Waar bent u naar op zoek?